onsdag 3. september 2008

Skiathos








Her kommer det litt bilder fra vår herlige Skiathos-tur:) Har ikke fått lastet opp så mange enda, så kanskje det kommer flere senere:) Elsker Hellas, menneskene, strendene, varmen, nydelig natur, maten, og fest og moro:) Heldigvis er det sol her også i dag, så da var ikke nedturen sååå stor da vi kom hjem;) Selv om jeg gjerne skulle blitt et par uker til:)
I'm back from Greece, and we have had such a wonderful holiday! Beautiful weather, sunbathing, bathing, lots of great food, wonderful people and great wine and drinks... I could easily have stayed for two more weeks;)

6 kommentarer:

Janne Natalie sa...

Så idyllisk det så ut!
Jeg vil OGSÅ til Hellas!!

Hilde sa...

Har alltid hatt lyst å prøve Hellas. Og så faktisk på tur til Skiathos i vår/sommer her. Men ble aldri noe av noe. Var plassen fin? Sandstrand og ikke stein? (vil ha varm , myk sand :)) , partyplass eller rolig? Shoppemuligheter?;) Mange spm. nå ;)

Hilde sa...

60 strender?? Var det en skrivefeil eller seriøst? :D Må være mange små da :) Høres kjempebra ut stedet da. !! Bra at en kan "velge" party på en måte, så ikke en MÅ gå forbi det hvis en ikke vil. Og noe fake syden-shopping må det være ;D

Hilde sa...

Aw, da skal jeg definitivt prøve plassen en gang :) Så utrolig mange plasser å velge i på Kreta. Men mener å ha hørt bra om Skiathos fra andre også. :) Deilig at man kan finne seg en strand hvor ikke det er overfult også da, blir litt fordeling. :) Noe spes. hotell du kan anbefale da? (og hvilket reiseselskap)

Et tips og spm; kan du skru av den kodetingen vi må skrive inn når vi legger igjen kommentar? :) Den er irriterende :D

Hilde sa...

Får du? Aldri fått sånn junk jeg, bare 1-2 ganger.

Liker best å reise med Ving jeg også, så ble glad da du sa Ving nå :D Bare gode erfaringer med dem så! Og virker nesten som de er billigst også?!

Kanskje vi sees der ja :)

Livetsdrømmer sa...

Det ser jo nydelig ut! Eeelsker Hellas :)