onsdag 7. oktober 2009

Kjoleønsker...


Partykjoler kan man aldri få nok av, og Forever21 har utrolig mye fint, til en billig penge. Jeg er så utrolig glad for at det har blitt mer kultur for å pynte seg skikkelig når man skal på byen, for noen år siden gikk liksom alle i jeans og partytopp... Nå er det flere og flere som bruker kjole, and I like it:) Jeg elsker å pynte meg, så det passer meg perfekt!

10 kommentarer:

Maria Isabell sa...

Jeg er skikkelig dårlig på å bruke kjole, men det er antageligvis fordi jeg ikke har noen, og det er ikke det jeg prioriterer når jeg kjøper klær. Men jeg tror jeg må kjøpe meg en party kjole snart altså :)

Ha en fin dag :D

kari sa...

Elsket nummer 1.. Herlig <3

Astrid sa...

Satt og kikka på kjolene til F21 i dag faktisk. Men jeg ble litt skuffa. Var mye jeg ikke likte...

Men det er kjempebra at flere har begynt å gå i kjole. Det er så moro å pynte seg - og ha en god unskyldning til å kjøpe kjoler :p

Mira sa...

Dødsfine kjoler Hanne!

Bjørg Kristin sa...

Så søøte kjoler :D

Monique Lund sa...

Man må jo bare elske F21!! :)
Genialt!

Imogen sa...

I love the floral dress and almost anything floral at the moment. I have heard that Forever 21 has some very stylish clothes.

Benti sa...

Elsker forever21, og jeg er blitt så gla i kjoler nå! Gleder meg til å kan ta på kjoler igjen :D Linker deg jeg,om det er greit?

Hilde N sa...

Enig med deg! Da jeg bodde i england pyntet jeg meg alltid masse når jeg skulle på byen, og glad det er blitt mer vanlig her hjemme også.

theri sa...

Den grå kjolen var kjempelekker! :D