onsdag 16. september 2009

New York Fashion Week

Som dere sikkert har fått med dere så er det Fashion Week i New York nå, og der skulle man gjerne vært... Tre av de som er der er Amanda Bynes, Lauren Conrad og Rachel Bilson, like stilige som alltid!

Jeg drømmer om en tur til New York, har aldri vært der... Må nok overtale kjæresten til å bli med etterhvert:) Er det noen av dere som har vært i New York? Noen gode tips?

24 kommentarer:

ingunn sa...

amanda bryans er hot ho hor. aldri vært der, men vil vil vil

Mira sa...

^
Haha Ingunn <3

Lauren så litt kul ut :)

Nugget sa...

er så glad i rachel bilson jeg. hun er så fiiiin. har vært der, men da var jeg 11 og mest opptatt av empire state building. men kult var det :)

Anonym sa...

Jeg var der i 2004, tror jeg det var? Var fantastisk! Vi besøkte flere byer i USA, så var der kun i 3 dager, men det var en kul by!

Monica S sa...

Digger stilen til LC :)
Har aldri vært der nei ..

Ane sa...

Jeg skal til New York en gang altså !

kari sa...

SV: nei det skjønner ikke jeg heller. Det er bare skikkelig kvalmende... ÆSJ!

IdaEmilie sa...

aldri vært i new york , men er en av de største drømmene !
Noe alle bør oppleve , tror jeg :D

Jeanette sa...

Jeg har aldri vært der, men skal reise dit en gang!

Maria Helene sa...

Kunne ha tenkt meg dit, spesielt denne uken!

Anonym sa...

Aldri vært der! Men har kanonlyst.. Sikkert en herlig storby!!

Ella sa...

Har aldri vært der, men har såååå lyst!!

Mo sa...

i did. twice. it was awesome. it's hard to advice anything special cause everything is so special..lol my advice would be : walk ! "get lost" in the streets and enjoy !

AnnaViktoria sa...

Hej :) Åh vad roligt att ni också ska gifta er det datumet!

Vilken fin blogg du har förresten! Jag har tyvärr aldrig varit i NY, men USA är min största dröm att få uppleva helt klart. Vi siktar faktiskt på att åka på bröllopsresa till Californien :)

Kram AnnaViktoria

It's Aggy bitch! sa...

awesome!

Mona sa...

Aldri vært der, men drømte om en tur nå en gang.. men ser ut som jeg er litt for travel! Men en dag, DA skal jeg! hehe..

Maria Isabell sa...

Åå elsker Amanda Bynes :) Hun er så søøøt :D

Aldri vært i New York, og vet faktisk ikke om jeg har så lyst heller :p Synes USA virker skummelt jeg. Hehe :)

Ragna sa...

Veldig mange som bruker svart her :-) Tror det er en sånn "fashion"-farge. Blir litt skeptisk... Men hun med den turkise veska har i hvertfall gjort noe riktig.

Har aldri vært i New York så jeg kan ikke hjelpe deg så mye. Men jeg leste om en som hadde vært i New York og bare shoppet og angret litt etterpå fordi New York er så mye mer. Ikke det at jeg vet nøyaktig hva mer det er men det skal visst være mer...

Benedicte sa...

da må du vente med og dra til våren, for jeg skal jo dit i februar!! så da kan jeg gi deg masser med tips!!!!! bare følg med bloggen så kan jeg publisere litt tips etterhvert, ellers må du bare spørre når jeg har fått bodd der litt;) jeg gleder meg som en UNGE

Marit sa...

Ååå, Ny york har jeg lyst til ;)

MK sa...

Hehe jeg vet ikke om jeg ville dratt dit med kjæresten i grunn, mer jentetur. For det er så mange ting han ikke ville vært med på. Sex and the city turen for eks og tror det kunne blitt for mye shopping:P Kanskje han fikk blitt med andre gangne;) venninna mi dro dit helt alene, hadde jeg aldri trur!

BRUDEPARET sa...

Been there og kan absolutt anbefale det! Åh, jeg har så lyst å reise tilbake igjen!!

Anonym sa...

Hadde vært stas å vært der ja :) Amanda Bynes er litt kjedelig i stilen synes jeg, men Rachel Bilson er sinnsykt stilig. :)

i s e l i n sa...

Jeg har vert på flyplassen, høhø :p men ikke i byen.. vil gjerne det jeg også!!