mandag 15. september 2008

Topshop


Topshop har så mye fint, det er alltid gøy å shoppe der når man er i utlandet. De har masse fint på nettsiden også, skulle ønske at de sendte til Norge! Har jo hørt rykter om at de skal åpne butikk i Oslo, er det noen som har hørt noe mer om det? Håper det blir noe av, det hadde vært gøy:)

10 kommentarer:

cammie sa...

Jakken øverst til høyre var lekker og girafftoppen var bare herlig :o) Og jeg sier også ja takk til Topshop i Norge, så jeg krysser fingrene for at ryktene er sanne.

Mammabenti sa...

oi der va kjempe masse fint da:D domt de ikke sender til norge:S

Karoline sa...

gud så mye fine klær! <3

Malina sa...

Jeg har ikke hørt noe om det, men håper det stemmer :D topshop har mye fint.

Emelie sa...

JEg har også hørt at de skal åpne en butikk i Oslo:D Håper det er sant!

Hanne sa...

Jeg elsker Topshop! Jeg har også hørt at de kanskje skal åpne butikk i Norge :)

Tuppene sa...

Åå.. jeg skal til London om en mnd- spørs om jeg må innom TopShop da ja! Har ikke hørt om at de skal til Oslo/Norge enda jeg i alle fall. Har egentlig litt sånn..tja..forskjellige følelser om det. Da blir topshop allemannseie i Norge..Men litt billigere å ta t-banen ned til sentrum enn å dra til London også da:)

KjerstiF sa...

Søte klær her:) selv om de kanskje var litt sommer ;p Begynt med innkjøp av litt varmere klær allerede jeg!

Hilde N sa...

Hurra for TopShop, men de kan holde seg i utlandet :)
Skal til Belfast om en mnd - DA skal jeg på TopShop! Og Miss Selfridge, River Island, New Look, Faith, Primark. Elsker UK-butikker!! Savner å bo der! hehe

nah sa...

den oppe til høyre var rååkul :D:D håper topshop åpner i norge! eller..om den gjør det though,blir det nok i oslo uansett..:P billigere for meg å reise til london enn oslo..så jajja;P uansett, flotte klær der!