fredag 8. august 2008

P.S. I Love You


Nå har jeg sett P.S. I Love You! Har akkurat lest boken, som jeg synes var kjempefin (det ble en del krokodilletårer), og hadde ganske store forventninger til filmen. Filmen var så absolutt søt, men det var mye som var forskjellig fra boken! For det første hadde de lagt handlingen til New York, og i boken foregår handlingen i Dublin. Må si jeg foretrekker Dublin, ganske mye mer sjarmerende... For det andre så hadde de utelatt både en del morsomme og en del triste og fine scener. For de som har lest boken så tror jeg filmen vil skuffe litt, mens for de som ikke har lest boken så tror jeg de vil like filmen godt, for den var så absolutt fin! Den kunne bare vært enda bedre;)

Her er et utdrag fra filmen:

Holly Kennedy er vakker, smart og gift med sitt livs kjærlighet - en lidenskapelig, morsom og fremfusende ire ved navn Gerry. Så når Gerry blir syk og dør, tar det nesten livet av Holly. Den eneste som kan hjelpe henne er den personen som ikke lenger er der. Ingen kjenner Holly bedre enn Gerry, så det er en god ting at han har vært flink til å planlegge. Før han døde skrev Gerry en rekke brev til Holly som vil veilede henne, ikke bare gjennom sorgen, men også til å gjenoppdage seg selv. Den første beskjeden dukker opp på Hollys 30-årsdag i form av en kake og, til hennes store sjokk, et båndopptak fra Gerry som beordrer henne til å komme seg ut og feire seg selv. I ukene og månedene som følger, kommer det flere brev fra Gerry som blir levert på overraskende måter. Hvert av dem sender henne ut på nye eventyr, og hvert av dem avslutter på samme måte: "P.S. I Love You".

I have just seen the movie "P.S. I Love You". Cute film, but I must say that I prefer the book. If you haven't read the book, read it:)

6 kommentarer:

cammie sa...

Det minner meg på at denne står på "skal-se-listen" min :)

malin sa...

Skulle ønske jeg likte å lese bøker.

elise sa...

Den hørtes litt søt ut, så jeg får vel se den :)

Camilla sa...

Den har jeg hatt lyst til å se en stund :) Kanskje jeg skal hoppe i det snart!

www.misshelenas.blogg.se sa...

hej hopp..nu är jag tillbaka i bloggvärlden...ha det gott...

Hilde N sa...

Åh! Jeg fikk jo nesten tårer i øynene av å lese utdraget - jeg er en soppypig uten like- så måå nok se denne. Kjæresten skal ut flere ganger neste uke grunnet studiestart, så da er vel denne noe jeg og papirlommetørklene kan kose oss med :)