søndag 25. oktober 2009

Produkttips

Jeg har veldig tørt hår for tiden, og trenger gode tips fra dere! Håret mitt er langt, lyst, stripet, og litt slitt etter masse sol i sommer... Dessuten floker det seg lett. Er det noen som har noen gode produkttips? Jeg har sett litt på All Soft fra Redken, men jeg vet ikke om den blir veldig tung til håret mitt? Alle tips tas i mot med takk:)

12 kommentarer:

Hv sa...

Personlig så synes jeg den er litt for lite pleiende.. Føler faktisk den sliter mer på håret enn den gjør bra.. Jeg bruker selv kerastase, den på oransje flasker, de er utrolig bra!

Utenom det kan jeg anbefale tigi bed head oatmeal and honey...

Mariiit sa...

Det eneste som funker for meg når mitt hår blir tørt er faktisk head and shoulders, de har jo faktisk utvidet produktene sine nå, så er mange som faktisk lukter godt :)

Mariiit sa...

Det eneste som funker for meg når mitt hår blir tørt er faktisk head and shoulders, de har jo faktisk utvidet produktene sine nå, så er mange som faktisk lukter godt :)

Hanne sa...

Hv: Takk for gode tips, skal sjekke de ut:) Da dropper jeg nok All Soft, for det er jo pleie håret mitt trenger!

Theri sa...

Jeg sliter med tørt og skadet hår, og jeg bruker allsoft balsamen. Jeg synes den tilfører mye fuktighet til håret mitt, og demper krusete hår. Håret mitt blir silkemykt etter å ha brukt den, og jeg elsker den. Men sliter du med tørt hår burde du nok bruke en fuktgivende hårkur i tillegg. Jeg har selv tenkt å kjøpe allsoft hårkuren også.

Anonym sa...

Tigi har noen veldig fuktgode produkter :)

Jorunn sa...

Jeg bruker også den, er kjempe fornøyd!!!

Kathrine sa...

Jeg prøvde all soft shampoen for første gang for ikke så lenge siden. Den var super! Håret ble virkelig silkemykt, selv uten balsam. Har brukt KMS moistrepair balsamen i et år nå, og den er fantastisk god også.

Deadbarbie sa...

Denne har jeg tenkt på lenge ! Også skal jeg kjøpe proteinkur, for håret mitt er helt utrolig tørt.. Selv om proteiner ikke gjør det mykere akkurat der og da så hjelper det, sammen med en god hårkur :) Tror jeg skal satse på redken-serien, eller kanskje noe fra joico, hørt de er veldig bra :)

Head&Shoulders er egentlig ikke så bra, de inneholder mye silikon som kan skade håret og hodebunn om du ikke har flass..

Lena sa...

Jeg prøvde den for noen mnd'er siden og jeg synes ikke den stod til forventningene. Veldig lite pleie, men ga noe glans :) Hadde satsa på noe fra Joico eller Tigi-serien hvis du vil ha pleie til tørt hår.

Maria Isabell sa...

Jeg har hørt at balsam skal hjelpe bare jeg :) Men det bruker du kanskje fra før av .. :)

IdaEmilie sa...

eddik hjelper på tørt hår .
visst du heller masse i håret ditt og sover med det og en handduk rundt . det lukter helt jævlig men det funker :D