mandag 4. mai 2009

Mandag morgen

Da var en ny arbeidsuke i gang, men så utrolig mye enklere det er å stå opp nå på våren og sommeren, enn på en mørk vintermorgen... Selv om jeg må innrømme at jeg var ganske så trøtt i dag, fordi jeg måtte opp tidligere enn vanlig! Men men, nå er jeg på jobb, og med litt frokost så skal jeg nok komme i gang:)

Jeg starter mandagen med dette herlige bildet av Nicole Richie og lille Harlow. For en trendy og søt mamma Nicole er, og nå er det jo enda en baby på vei! Harlow ser ut til å være et lite sjarmtroll, og hun er jo også så heldig å ha en egen smykkekolleksjon oppkalt etter seg! Håper alle får en fin mandag:)

7 kommentarer:

Veronica sa...

Ja en sådan mamma vill man bli! :D

Jag har haft en jättebra helg! :)

Superhärligt väder i Oslo idag också! :D

Kram!!

Hilde sa...

Håper du får en fin uke :)

karianne M sa...

helt enig med deg! man kommer litt lettere ut av sovemodusen :D herlig.

Mie sa...

Det er litt deilig at man slipper unna med mindre søvn enn tidligere - her er det da også lyst hele døgnet nå og det gjør jo sitt for å påvirke energi-nivået. Enda så lenge jeg har bodd her nord, så blir jeg aldri vant til skiftningene mellom mørketid og midnattssol og tilbake igjen... ;) Men herlig er det at det nærmer seg sommer! Her skinner sola fra knallblå himmel - perfekt start på en mandag :D Ha en super dag :)

Anna Margrete sa...

Mandager er så slitsomme :(

Ragna sa...

Jeg har fortsatt sansen for Nicole ja :-) Barnet / barna er jeg ikke så opptatt av dog...

Nadia sa...

Trendy mamma ja :) Og så nydelig Harlow er.