søndag 4. januar 2009

Lancome Masque Hydra Intense


Denne fuktighetsmasken fra Lancome fikk jeg til jul, og den er superbra:) Jeg fikk en prøve på den tidligere, og likte den så godt at den kom på ønskelisten til jul. Veldig effektiv, huden blir fløyelsmyk! Dessuten er den veldig enkel å bruke, man skal helst peele huden først, og så smører man på et tykt lag av masken. Så skal den sitte på i fem minutter, og hvis det er noe igjen da så skal det bare tørkes av. Man skal altså ikke skylle av, og da fortsetter den å virke utover natten. Anbefales:) Prisen er kr. 246,50 hos Strawberrynet.

12 kommentarer:

Jeanette sa...

Den hørtes digg ut! Jeg er veldig dårlig til å finne gode hudprodukter. Tør aldri prøve noe nytt, det er som oftest for dyrt, så hjelper med tips!:)

Jorunn sa...

Fløyelsmyk hud vil jeg også ha... hehe...

minaya sa...

Tack Hanne.. Tack så mkt för din fina kommentar.. Ja det är så sjukt spännande, och det bästa är att det är min dröm.. Tack för ditt stöd sötis! Betyder så mycket..

Kraaaaaaam

Katinka sa...

Något för mig med min torra hud då. Tack för tipset.

Rikkkas idyll sa...

Hm, sånn vil æ ha :p

ELISE sa...

høres bra ut! Kanskje jeg skulle kjøpt meg. Trenger fuktighetskrem. Takk for tips :))

Anonym sa...

Du lär ju se på den filmen! Jag tyckte den var bra iaf. Så fin kärlekshistoria så fin att jag grät. Kanske för att jag på nåt sätt känner igen mig i den.. ;/

Låter som om ni har haft en skön söndag. Skönt att sova ut nu innan man ska börja jobba igen ;) Så du bröt armen när du åkte skridskor när du var liten? :/ Uff då. Jag åkte skridskor på nyårsafton och det var jättemysigt :)

Ja, jag tänkte att jag skulle se om jag hittar nå jobb på nå uteställe eller så. Som jag kan ha på helgerna, jobba kväll för att sen sova ut på lördag och söndag hehe. Men får se. Ska ta tag i det snart :)

Min dag har varit fin. Haft en massa att göra men avslutade dagen med en middag på Aker brygge. Det var kos :)

Nu ska jag försöka få upp värmen här innan jag ska sova. Jäkligt kallt här i lägenheten ;/ Har ni lika kallt eller har ni bra lägenhet med värme? ;P

Sov så gott så hörs vi!
Natti kram

//Sanna
www.miss0.blogg.se

Karoline sa...

ohh..skal testes ut<3

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

åh de där kanske man skulle lyx-unna sig en dag då =)

kram!

Caroline sa...

Oi! Høres bra ut :-)

nalille sa...

Den må jeg kansje kjøpe meg! Veldig greit om vinteren når huden blir ekstra tørr.
Takk for tips

Petra Månström sa...

Åh, den där är så himla bra! Huden blir babylen.