torsdag 8. januar 2009

Den beste sjekker'n

God morgen! En grå dag i Oslo i dag, håper det lysner litt utover dagen. Synes vi kunne fått litt snø snart jeg, så det kunne blitt hvitt og fint!

Var det noen som så på programmet "Den beste sjekker'n" på NRK3 på tirsdag? Det var veldig gøy! Det handler om svenske Carolina som bor i London, og som får besøk av fem gutter fra forskjellige land; Italia, Tyskland, England, Uganda og Australia. Alle guttene bor hos henne en uke (ikke samtidig), og alle blir utsatt for de samme utfordingene, så vi skal se hvem som er den beste gentleman'en, hvem som tar best vare på henne, hvem som er mest sjalu, hvem som er mest romantisk etc. Utfordringene består blant annet i hva guttene gjør når hun brekker en hæl, hva de gjør når en annen mann prøver seg på henne når de er ute på date osv. Veldig gøy å se hvordan de reagerer, forskjeller i kultur og religion etc. Et ganske overfladisk program, men veldig festlig:) Det sendes på NRK3 på tirsdager kl. 20.40.

5 kommentarer:

ingunn sa...

haha sånne prog. er gøy da. Skikkelig søppelprog. ;)

margrete sa...

haha, er enig meg ingunn;)

Hilde N sa...

Høres ut som et skikkelig lufthue-program som jeg hadde elsket!! Må se neste uke!

HannahSthlm sa...

Du kan få lite snö av oss..haha..jag vill inte ha den längre;)!

Anonym sa...

Nästan som man önskar att man har en tv här hemma så man kunde ta och kolla på det programmet ;) hehe. Kan ju inte låta bli att kolla på sånna program.

Allt bra annars? Snart är det helg. Ska du hitta på nå kul då?

Kramar!
www.miss0.blogg.se